dousem

BANKACILIK VE FİNANS SERTİFİKA PROGRAMI

Bankacılık_Finans_afişGünümüz Üniversite öğrencileri, mesleki yaşamlarına yönelik kendilerini geliştirmelerinde, yetkinlik kazanmalarında, fark yaratmalarında, aldıkları eğitime önem vermektedirler. Özellikle üniversite yıllarında aldıkları mesleki eğitimin yanısıra üniversitenin kendilerine sundukları "sertifika eğitimleri" ile sağladıkları "mesleki yetkinliği"; uluslararası eğitim platformlarında, rekabet dünyasında, kalabalıklaşan meslek grupları içerisinde, başarı yolculuğunun yükselme aşamalarında "temel kriter" olarak kabul etmektedirler.

Meslek yaşantısı olarak “Bankacılık ve Finans" alanını seçen öğrencilerimizin üniversitemizin kendilerine sunduğu Bankacılık ve Finans Sertika Eğitimi ile  "sektöre yönelik yeni nesil yönetim teknikleri”, "sektörün güncel mevzuat düzenlemeleri”, “katma değer yaratma sürecinde kredilendirmenin önemi”, “Merkez Bankacılığının ekonomik kalkınma hedefleri doğrultusunda sektörel fonksiyonları”, "dijitalleşmede başdöndürücü gelişmenin bankacılık çalışanlarını ne şekilde etkileyeceği", "bankacılık sektöründe artan insan kaynakları yönetiminin önemi" ve "sektör birliğinin eğitime verdiği önemin kurumiçi kaliteye yansıması" şeklinde sektörün üst düzey düzey yetkililerinden mesleki yetkinlik eğitimlerinin sağladığı bilgi donanımları ve bu yetkinliği belgeleyen sertifikaları ile mesleklerindeki yüksek kariyer hedeflerine ulaşmada önemli fırsat kapılarını aralayacaklardır. Bankacılık ve Finans Sertifika Eğitimi, mesleki yaşantılarını bankacılık sektöründe, finans piyasalarında faaliyet gösteren kurumlarda sürdürmek isteyen öğrencilerimize, sahip olacakları uzmanlık belgeleri ile kendilerini geliştirmede farklı bakış açıları kazandıracaktır.

"Bankacılık ve Finans Sertifika Programı'na katılım ücretsizdir.
% 80 devam zorunu mecburidir. Sertifika almak için eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarı sağlanması gereklidir. Sınavda başarı sağlayanlar "Sertifika", başarı kriterini sağlayamayanlar ise "Katılım Belgesi" alacaklardır. (Sınavın tarihi ve başarı kriteri ilan edilecektir)

EĞİTMENLER

• Dr. Erhan ŞATANA