dousem

FARKLI DİSİPLİN SAHALARINDA PSİKOLOJİ UYGULAMALARI SERTİFİKA PROGRAMI

Farklı Disiplin Sahalarında Psikoloji Uygulamaları Sertifika Programı ile psikoloji biliminin farklı alt alanlarında psikolog kimliğinin statü ve rollerini, bu alanlarda yararlanılan teorik bilgileri, uzmanların deneyimlerini psikoloji bölümü öğrencilerimizle buluşturmak hedeflenmiştir. Bu bağlamda, kazanımların nasıl uygulanacağı konusunda öğrencilerimize ulaşabilecek uzman kişiler eğitimci olarak davet edilmiştir.

*"FARKLI DİSİPLİN SAHALARINDA PSİKOLOJİ UYGULAMALARI Sertifika Programı"nda % 80 devam zorunu mecburidir. Sertifika almak için eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarı sağlanması gereklidir. Sınavda başarı sağlayanlar "Başarı Sertifikası", başarı kriterini sağlayamayanlar ise "Katılım Belgesi" alacaklardır. (Sınavın tarihi ve başarı kriteri ilan edilecektir)

Eğitmenler

Filiz Kumova