dousem

İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI SERTİFİKA PROGRAMI

Sertifika_Programı_iibf_1

İşletmelerin hedeflerine ulaşmasında insan kaynaklarını etkin ve verimli şekilde yönetmenin önemi büyüktür. Bu bağlamda, ülkemizde belli başlı kurum ve kuruluşlardaki profesyonel insan kaynakları yöneticilerinin kendi kurumlarındaki işe alım ve mülakat, performans ve kariyer yönetimi, eğitim ve geliştirme, ücretlendirme, dijital iletişim ve insan kaynaklarında dijital dönüşüm projeleri gibi önemli insan kaynakları uygulamalarını aktaracağı sertifika programımızda yeni nesil insan kaynakları uygulamaları ve Çovit 19’un insan kaynakları uygulamaları üzerine etkisine ilişkin güncel deneyimler de paylaşılacaktır. Öğrencilerimizin eğitimleri sırasında edindiği bilgiyi uygulama örnekleri ile pekiştirmesi bakımından özellikle insan kaynakları alanında çalışan veya ileride çalışacak olan öğrenci ve mezunlarımızın bu sertifika programına katılmalarında büyük yarar görülmektedir.

*"İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI Sertifika Programı"nda % 80 devam zorunu mecburidir. Sertifika almak için eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarı sağlanması gereklidir. Sınavda başarı sağlayanlar "Başarı Sertifikası", başarı kriterini sağlayamayanlar ise "Katılım Belgesi" alacaklardır. (Sınavın tarihi ve başarı kriteri ilan edilecektir)

Eğitmenler

Tuğba ÖZKABAKÇI