Sigorta Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi

sigorta_hukukunda_uzman_arabuluculuk_egitimi_afis

Eğitim Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Hande Deniz

Eğitim Süresi:

Eğitim saati toplamda 32 Saat saattir.

24 Saat teorik eğitim arasis.net web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Eğitime katılımda kamera açılması Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından zorunlu tutulmuştur. Kamerasız katılımlarda aday devamsız olarak değerlendirilecektir. Eğitiminiz başlamadan önce gerekli teknik donanımı sağlamanız gerekmektedir.

8 saatlik uygulama eğitimi ise seçmiş olduğunuz ilde örgün olarak gerçekleştirilecektir ve yoklama alınacaktır. Eğitiminiz başlamadan önce whatsapp grubunuz kurulacak ve tüm gerekli bilgilendirmeler tarafınıza iletilecektir.

*Eğitim modülü e-Kitap olarak Arasis üzerinden alınacaktır. Kitap gönderilmeyecektir.

Eğitimin İçeriği

• Eğitimin kapsamı, Adalet Bakanlığı’nın Sigorta Hukuku alanı için yayınlamış olduğu eğitim kitabı içeriği ile belirlenmiştir.
  • Sigorta Hukukuna Giriş / Sigorta Kurumları ve Aracıları
  • Sigorta Sözleşmeleri / Zarar Sigortaları; Mal sigortaları, Sorumluluk Sigortaları/ Can Sigortaları/ Güvence Hesabı
  • Sigorta Davaları / Sigorta Tahkim
  • Aktüer Hesaplamalar
  • Uygulama Eğitimi

Eğitmenler

TC. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından özgeçmişleri akredite edilmiş öğretim üyeleri ve uygulamacılar tarafından verilmektedir.

Eğitime kimler Başvurabilir?

Bu eğitim programına Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından tutulan arabuluculuk siciline kayıt yaptırmış arabulucular başvurabilmektedir.

Eğitim Sonunda Katılımcılarımıza;

Doğuş Üniversitesi onaylı “Sigorta Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Katılım Belgesi” verilecektir.

22.02.2024

Perşembe

23.02.2024

Cuma

24.02.2014

Cumartesi

Prof.Dr. Emine Ebru Aksoy
25.02.2024
Pazar
10.00-19.00

Prof.Dr. Emine Ebru Aksoy
Doğuş Üniversitesi Çengelköy Yerleşkesi

ÖNEMLİ NOT: Başvurunuzun tamamlanabilmesi için Eğitim Ücreti olan 3000 TL'nin TR410003200000000117795207 IBAN numarası DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ hesabına yatırılması gerekmektedir.

Ödeme yapılırken Program Kodu, Ad- Soyad, T.C. Kimlik No., Adres- Mail Adresi bilgilerinin muhakkak belirtilmesi gerekmektedir. (Program Kodu:202307)

BAŞVURU FORMU