Fikri ve Sınai Haklar Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi

Eğitim Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Hande Denizfikri-ve-sinai-haklar-hukuku

Eğitim Süresi

Eğitim saati toplamda 24 Saat saattir.

16 Saat teorik eğitim arasis.net web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Eğitime katılımda kamera açılması Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından zorunlu tutulmuştur. Kamerasız katılımlarda aday devamsız olarak değerlendirilecektir. Eğitiminiz başlamadan önce gerekli teknik donanımı sağlamanız gerekmektedir.

8 saatlik uygulama eğitimi ise seçmiş olduğunuz ilde örgün olarak gerçekleştirilecektir ve yoklama alınacaktır. Eğitiminiz başlamadan önce whatsapp grubunuz kurulacak ve tüm gerekli bilgilendirmeler tarafınıza iletilecektir.

*Eğitim modülü e-Kitap olarak Arasis üzerinden alınacaktır. Kitap gönderilmeyecektir.

Eğitimin İçeriği

Eğitimin kapsamı, Adalet Bakanlığı’nın Fikri Mülkiyet Hukuku alanı için yayınlamış olduğu eğitim kitabı içeriği ile belirlenmiştir.

• Fikri Haklar
  • Marka Hukuku
  • Coğrafi İşaretler ve Geleneksel Ürün Adları
  • Tasarım Hukuku
  • Patent ve Faydalı Model Hukuku
  • Sınai Mülkiyet Haklarıyla İlgili Ortak Hükümler

Eğitmenler

TC. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından özgeçmişleri akredite edilmiş öğretim üyeleri ve uygulamacılar tarafından verilmektedir.

Eğitime Kimler Başvurabilir?

Bu eğitim programına Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından tutulan arabuluculuk siciline kayıt yaptırmış arabulucular başvurabilmektedir.

Eğitim Sonunda Katılımcılarımıza;

Doğuş Üniversitesi onaylı Fikri Mülkiyet Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Katılım Belgesi” verilecektir.

01.02.2024
Perşembe
15.00-23.00 Teorik
Dr. Öğr. Üyesi Sami Özgür Memişoğlu

02.02.2014
Cuma
15.00-23.00 Teorik
Dr. Öğr. Üyesi Eda Giray
04.02.2024
Pazar
10.00-19.00 Uygulama
Av.Arb.Ayşe Dilek Ergüler
Doğuş Üniversitesi Çengelköy Yerleşkesi

*ÖNEMLİ NOT:
Başvurunuzun tamamlanabilmesi için Eğitim Ücreti olan 2500 TL'nin TR410003200000000117795207 IBAN numarası DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ hesabına yatırılması gerekmektedir.

Ödeme yapılırken Program Kodu, Ad - Soyad, T.C. Kimlik No., Adres - Email Adresi bilgilerinin muhakkak belirtilmesi gerekmektedir. (Program Kodu:202304)

BAŞVURU YAP