dousem

RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

Restoran İşletmeciliği Sertifika Programı, Gastronomi alanına ilgi duyan, bir yiyecek-içecek işletmesinde çalışan ya da bu yönde hedefi olan katılımcıların, restoran planlaması ve yönetimi, maliyet, satın alma, depolama, menü, hijyen, üretim, servis, misafir ilişkileri ve pazarlama gibi temel konuları kapsayan süreçlerde profesyonel beceriler ve sektörel deneyimler kazandırılmasına yönelik bir sertifika programıdır.

*"RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ Sertifika Programı"nda % 80 devam zorunu mecburidir. Sertifika almak için eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarı sağlanması gereklidir. Sınavda başarı sağlayanlar "Başarı Sertifikası", başarı kriterini sağlayamayanlar ise "Katılım Belgesi" alacaklardır. (Sınavın tarihi ve başarı kriteri ilan edilecektir)


Eğitmenler

Eğitmen

Engin GÜNER

Eğitmen

Uğur GÖMEÇ

Eğitmen

Selami YILDIZ

Eğitmen

Sedatcan PARMAKSIZ

Eğitmen

Gürkan ÖZKAN

Eğitmen

Ozan TAŞ

Eğitmen

Didar YANAR

Eğitmen

Ahmet KARAMAN

Eğitmen

Mustafa BİLGİÇ

Eğitmen

Sinem ELİTAŞ

Eğitmen

Kurtuluş GÜLTEKİN