RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI
Restoran İşletmeciliği Sertifika Programı, Gastronomi alanına ilgi duyan, bir yiyecek-içecek işletmesinde çalışan ya da bu yönde hedefi olan katılımcıların, restoran planlaması ve yönetimi, maliyet, satın alma, depolama, menü, hijyen, üretim, servis, misafir ilişkileri ve pazarlama gibi temel konuları kapsayan süreçlerde profesyonel beceriler ve sektörel deneyimler kazandırılmasına yönelik bir sertifika programıdır.
*"RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ Sertifika Programı"nda % 80 devam zorunu mecburidir. Sertifika almak için eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarı sağlanması gereklidir. Sınavda başarı sağlayanlar "Başarı Sertifikası", başarı kriterini sağlayamayanlar ise "Katılım Belgesi" alacaklardır. (Sınavın tarihi ve başarı kriteri ilan edilecektir)
Eğitmenler
Eğitmen
Engin GÜNER
Eğitmen
Uğur GÖMEÇ
Eğitmen
Selami YILDIZ
Eğitmen
Sedatcan PARMAKSIZ
Eğitmen
Gürkan ÖZKAN
Eğitmen
Ozan TAŞ
Eğitmen
Didar YANAR
Eğitmen
Ahmet KARAMAN
Eğitmen
Mustafa BİLGİÇ
Eğitmen
Sinem ELİTAŞ
Eğitmen
Kurtuluş GÜLTEKİN