RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI
Restoran İşletmeciliği Sertifika Programı, Gastronomi alanına ilgi duyan, bir yiyecek-içecek işletmesinde çalışan ya da bu yönde hedefi olan katılımcıların, restoran planlaması ve yönetimi, maliyet, satın alma, depolama, menü, hijyen, üretim, servis, misafir ilişkileri ve pazarlama gibi temel konuları kapsayan süreçlerde profesyonel beceriler ve sektörel deneyimler kazandırılmasına yönelik bir sertifika programıdır.
*"RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ Sertifika Programı"nda % 80 devam zorunu mecburidir. Sertifika almak için eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarı sağlanması gereklidir. Sınavda başarı sağlayanlar "Başarı Sertifikası", başarı kriterini sağlayamayanlar ise "Katılım Belgesi" alacaklardır. (Sınavın tarihi ve başarı kriteri ilan edilecektir)
Eğitmenler

Eğitmen
Engin GÜNER

Eğitmen
Uğur GÖMEÇ

Eğitmen
Selami YILDIZ

Eğitmen
Sedatcan PARMAKSIZ

Eğitmen
Gürkan ÖZKAN

Eğitmen
Ozan TAŞ

Eğitmen
Didar YANAR

Eğitmen
Ahmet KARAMAN

Eğitmen
Mustafa BİLGİÇ

Eğitmen
Sinem ELİTAŞ

Eğitmen
Kurtuluş GÜLTEKİN